Ежедневно се сблъсква с колегиална злоба и завист. В

...
  Ежедневно се сблъсква с колегиална злоба и завист. В
Коментари Харесай

Гласът на Странджа Калинка Згурова: По-интересен живот не бих могла да имам!

 

Ежедневно се сблъсква с колегиална завист и злоба. В този ред на мисли споделя, че мнозина желаят да са Калинка Згурова, само че тя е единствено една. Със записната си активност е поставяла на мястото им хора, които са се опитвали да я разясняват по един или различен метод.

 

Няма миг от живота си, който не харесва и е безапелационна, че по-интересен живот не би могла да има, нито пък да срещне по-аристократичен човек от брачна половинка си. Публична загадка е, че той е брат на актрисата Маргарита Дупаринова, а другата му сестра Драга, е утвърден проектант във Франция. Съпругът й бил извънредно надарен човек. Макар да имал опция да остане да работи в Париж, се прибрал в родината си от обич към българската национална музика.

 

Изгубила брачна половинка си точно на Коледа през 1991 година, когато синът й Стефан Кънев-младши бил едвам 6-годишен. Не мечтае за нищо друго, с изключение на да е здрава, с цел да се радва на внучета. Нещата, които обича в този живот, са децата, цветята, музиката и положителните другари.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР